Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Stiltewandeling voor Vrede

juli 5 @ 19:30 - 21:30

€15

We hebben afgelopen maanden allemaal de vreselijke beelden gezien van de humanitaire crisis in Gaza. Vrede voelt soms verder weg dan ooit. Wie voelt zich niet machteloos bij zoveel leed? Zengroep Oshida (Nijmegen) organiseert een stiltewandeling om geld op te halen voor Artsen Zonder Grenzen, een politiek neutrale organisatie die hulp biedt aan slachtoffers van het oorlogsgeweld in Gaza en elders.

Tijdens een stiltewandeling lopen we eenvoudigweg samen in stilte. We hopen dat we zo ruimte in onszelf kunnen maken voor compassie met de slachtoffers van oorlogsgeweld. De wandeling is toegankelijk voor iedereen, ook als je geen ervaring hebt met zen. Iedereen is welkom. Dit is geen politieke manifestatie maar een actie uit solidariteit met alle getroffenen.

We vragen deelnemers op de avond zelf een donatie te doen naar draagkracht. Richtbedrag is vijftien euro per persoon.

Als je ons initiatief een warm hart toedraagt, dan kun je ook doneren als je geen tijd of mogelijkheid hebt mee te lopen.

Datum: 5 juli 19:30 tot uiterlijk 21:30

Programma: We lopen samen zo’n 4 kilometer op rustig tempo in stilte. Voorafgaand enkele woorden, na de wandeling korte afsluiting.

Locatie:  Parkeerplaats Beukenlaan. Beukenlaan 6581, Malden. Deze parkeerplaats van Heumensoord bevindt zich in het bos bij de kruising Sionsweg / Driehuizerweg. Zie Google Maps.

Aanmelden: info@zengroeposhida.nl

Donaties: Actiewebsite

Gegevens

Datum:
juli 5
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.actiezondergrenzen.nl/fundraisers/stilte-voor-vrede

Organisator

Zengroep Oshida
E-mail
info@zengroeposhida.nl

Locatie

Parkeerplaats Beukenlaan
Driehuizerweg 502
Nijmegen, 6581
+ Google Maps